Week van het afvalteam

Van 15 tot en met 21 november is er opnieuw de week van het afvalteam. Tijdens die week zetten we onze afvalophalers, onze recyclageparkwachters maar ook onze medewerkers die achter de schermen voor je klaar staan graag in de bloemetjes door onze dankbaarheid en respect te tonen voor het werk dat ze verzetten!

Hoe kan jij je dankbaarheid tonen?

Wat de ophalers en parkwachters het meest appreciëren is dat je hoffelijk bent, je afval goed sorteert en correct aanbiedt. Maak je afvalzakken niet te zwaar en plaats je afvalcontainer met handvat naar de straatkant toe. Je pmd-zak goed sluiten en papier en karton stevig samenbinden, zo kan het niet wegwaaien. Én niet te vergeten je afval tijdig buiten plaatsen, afvalophalers zijn vroege vogels. Staat je afval niet tijdig buiten, dan kan de ophaler het ook niet meenemen.
Allemaal kleine zaken die voor de ophalers en parkwachters een wereld van verschil maken.


Maar soms mag het eens wat meer zijn…

Je kan ook een leuke tekening maken, een mooie strik rond je afvalzak of container binden, hen belonen met wat dankbare woorden en een glimlach. Of steek eens de duim omhoog als je onze ophalers of parkwachters ergens tegenkomt.
Toon ons op welke manier jij onze afvalophalers en parkwachters bedankt voor hun inzet. Want iedereen die zijn best doet om ons afvalteam te bedanken maakt kans op duo-bioscoop tickets voor Kinepolis! Plaats een foto van jouw bedanking op Facebook en tag IVVO in je bericht! Na afloop van de week van het afvalteam maakt IVVO de 5 getrokken winnaars bekend.
 
Alvast bedankt voor jouw ‘dankjewel’!