Vlaco compost

De verkoop van compost en boomschors start terug vanaf maandag 4 mei!

In maart heeft IVVO door de corona-maatregelen een halt moeten toeroepen aan de compostverkoop.

Bij IVVO starten we op maandag 4 mei opnieuw met de verkoop van boomschors en compost op de recyclageparken en de composteringsinstallatie. Gezien de tuincentra opnieuw mochten openen heeft OVAM in samenspraak met Vlaco ook groen licht gegeven voor de verkoop hiervan. Compost zal zowel in 40l zakken als in zelf te scheppen zakken of in aanhangwagens kunnen afgehaald worden.

Uiteraard zorgen we ervoor dat dit op een veilige manier kan verlopen, gelieve je aan de volgende maatregelen te houden indien je compost of boomschors wenst af te halen:
1.    Één persoon per wagen toegelaten
2.    Breng eigen gereedschap mee indien nodig zoals een schop of borstel, materiaal van IVVO kan tijdelijk niet gebruikt worden
3.    Betaal met bancontact en bij voorkeur contactloos

Waar kan je compost en boomschors verkrijgen?
Via deze link kan je terugvinden waar boomschors en compost verkrijgbaar zijn, bovendien zijn ook de openingsuren van de verkooppunten terug te vinden door de locatie aan te klikken.

Voor de afhaling van compost of boomschors is er geen reservatie vereist. Let wel, zonder afspraak kan je geen afval lossen op de recyclageparken.

De compostactie ‘2 halen = 1 betalen’ voor aanhangwagens of zelf scheppen in meegebrachte zakken gaat ook van start!  Actie geldig tot 14/06/2020.