recyclagepark

Sinds 7 april mochten onze recyclageparken onder strikte voorwaarden opnieuw de deuren openen.
Om de veiligheid van zowel de bezoekers als de parkwachters en om een vlot recyclageparkbezoek te kunnen garanderen werd beslist in overleg met de gemeenten een reservatiesysteem in te voeren voor bepaalde recyclageparken.


 Een recyclageparkbezoek kan bij volgende parken enkel na afspraak:

  • Recyclagepark Ieper: reservaties via deze link of via 057 214 160 (bereikbaar ma-vr: 8u30-16u30).
  • Recyclagepark Veurne: reservaties  via deze link of via 057 214 160 (bereikbaar ma-vr: 8u30-16u30).
  • Recyclagepark De Panne: Reservaties kunnen gemaakt worden via deze link of via 057 214 160 (bereikbaar ma-vr: 8u30-16u30).
    OPGELET: in de voormiddag is het recyclagepark van De Panne toegankelijk zonder afspraak, in de namiddag moet er wel een afspraak gemaakt worden. 

Vooraf reserveren is verplicht, aan de ingangszuil op het park wordt uw reservatie automatisch gecontroleerd. Geen reservatie = GEEN parkbezoek! Er is 1 reservatie per 14 dagen mogelijk, zo krijgt iedereen de kans het park te bezoeken als dat echt noodzakelijk is! 

Volgende recyclageparken werken zonder afspraak: Poperinge, Diksmuide, Heuvelland, Vleteren, Nieuwpoort en Groenpark Ieper.

Alle andere maatregelen, die voordien al van kracht waren blijven steeds geldig.

Asbestcement wordt momenteel nog niet aanvaard op het recyclagepark.


Tip: laad uw afval zodanig dat u makkelijk eerst de niet-betalende en achteraf de betalende fracties kan lossen. Op die manier proberen we de parkbezoeken zo vlot mogelijk te laten verlopen voor iedereen.