Afvalophalers

Supporter jij wekelijks voor je favoriete voetbalploeg, wielrenner of een andere topsporter? Dat is geen verrassing, want topsporters zetten topprestaties neer en dat is bewonderingswaardig! Maar wist je dat ook jouw afvalteam topprestaties levert? Supporter daarom mee tijdens ‘de week van het afvalteam’, van 14 tot 20 november 2022. 

Zo help jij jouw topteam veilig en succesvol naar de eindmeet
-    Plaats je container telkens met het handvat naar de straatkant.
-    Plaats je afval op tijd buiten (zie afvalkalender).
-    Laat geregeld je gft-container ledigen, zo vermijd je een te zware container
-    Uitzonderlijk veel afval? Ga ermee naar het recyclagepark (uitgezonderd gft-afval).
-    Afval niet meegenomen? Neem het ‘s avonds terug binnen om zwerfvuil te vermijden.

Supporter jij mee voor jouw afvalteam? 
Haal een sticker af op het gemeentehuis in jouw buurt en kleeft hem op je afvalcontainer of –zak. Je kan ook een leuke tekening maken, een strik rond je afvalcontainer of-zak binden,.. Maar je kan het afvalteam ook belonen met een dankbaar woordje, een glimlach, of steek eens de duim omhoog.
Want ook onze topsporters kunnen extra aanmoediging gebruiken!

Toon ons op welke manier jij supportert voor ons afvalteam en ontvang een herbruikbare drinkfles. Want iedereen die zijn best doet om ons afvalteam te bedanken willen wij ook bedanken! Stuur een foto van hoe jij ons afvalteam steunt naar communicatie@ivvo.be of tag IVVO in je Facebook bericht! Iedereen die een foto instuurt ontvangt een herbruikbare drinkfles van IVVO (zolang de voorraad strekt).


Meer info over de week van het afvalteam, klik hier.