40l containers

Op 1 april 2021 is het zover, dan start IVVO in samenwerking met Stad Poperinge met de ophaling van restafval in containers.
De firma Inovim is verantwoordelijk voor het uitzetten van de containers. Tussen 17 maart en 2 april zullen zij de door jou bestelde container(s) aan je voordeur plaatsen, je hoeft hiervoor niet thuis te zijn. Neem de container(s) wel binnen van zodra het mogelijk is. Bovendien krijg je deze of volgende week een brief met de exacte leverdatum van je container(s).
 
Twee types containers voor 40l
Indien je een 40l container hebt besteld, dan zal het model hiervan vermeld staan op de brief. Voor een restafvalcontainer is dit een draagmodel terwijl een gft-container van 40l een trolleymodel is. Dit zijn twee verschillende standaard modellen. Het trolleymodel is uitgerust met wieltjes, een uitschuifbare handgreep en een draagbeugel. Omdat gft de zwaarste fractie is, is er een nieuw model ontwikkeld. Dit model wordt later doorgetrokken naar de restafvalcontainer. Opgelet, de uitschuifbare handgreep moet ingeschoven worden voor de afvalophaling.

Eerste omruiling gratis
Bevalt het formaat van de container je niet of heb je deze toch wat mis ingeschat? Geen probleem! IVVO komt deze de eerste keer gratis omruilen, daarna kost een omruiling 12 euro. Breng onze klantendienst hiervan op de hoogte zodat ze dit voor je in orde kunnen brengen.
info@ivvo.be – 057/ 21 41 60