inzameling gft

Snel en gemakkelijk raadplegen hoeveel afval je hebt aangeboden en wat de stand van je diftarrekening is? Het kan via ons klantenportaal ‘Mijn diftar’: https://ivvo.mob-it.be. Dit zowel voor je restafval- en/of gft-containers aan huis, als voor je recyclageparkbezoeken. Daarnaast kun je ook je betalingsuitnodiging raadplegen en ervoor kiezen deze voortaan digitaal te ontvangen. Ook je saldo verhogen of aanzuiveren is mogelijk met Payconiq via ons klantenportaal!

 
Vereenvoudigde toegang
Registratie via ons klantenportaal kan eenvoudig met volgende persoonlijke gegevens: je rijksregisternummer en een OGM (dit is de gestructureerde mededeling op je betalingsuitnodiging of op het ticket van je recyclageparkbezoek).
 
Beloning voor de gebruikers
Graag wensen we de mensen te belonen die gebruik maken van de digitale betalingsuitnodiging. Op deze manier dragen we samen een steentje bij om onze ecologische voetafdruk alsook de papierberg te verminderen. Ben jij bereid ons klantenportaal te gebruiken? Dan willen we je bedanken voor je milieubijdrage met een geschenk.

Iedereen die zich registreert op ons klantenportaal EN intekent om de betalingsuitnodiging digitaal te ontvangen maakt kans op duo-bioscoopticket van Cinema Koksijde.