Vlaco compost

Wat is Vlaco-compost?

Vlaco-compost is een duurzame bodemverbeteraar die in zak en/of in bulk wordt aangeboden. Het is een gouden kringloop-product, 100 % natuurlijk en multifunctioneel inzetbaar in ieders tuin.

Ga voor méér met Vlaco-compost
Niet alleen je bodem en alles wat daarop groeit beleeft er profijt aan, ook het klimaat viert mee. Door duurzame Vlaco-compost te gebruiken, realiseer je immers een opmerkelijke voetafdrukvermindering. En jij geniet mee van een mooier gazon, prachtige bloemen en planten en een heerlijke eigen oogst! Tenslotte heeft compostgebruik ook heel wat in petto om je tuinbodem natuurlijk te wapenen tegen langere droogte- en hitteperiodes in de zomer.  

Gratis tuinhandschoenen bij aankoop van compost tijdens voorjaarsactie
Bij aankoop van Vlaco-compost krijg je op het deelnemende recyclagepark tijdens de actieperiode gratis een paar tuinhandschoenen* cadeau. De actie geldt voor compost in zakken én compost in bulk, afhankelijk van het aanbod op het deelnemende recyclagepark.

*1 paar tuinhandschoenen per bezoeker, zolang de voorraad strekt.
 

Actie compost in bulk: 2 halen = 1 betalen

Naast de compostactie van Vlaco met gratis tuinhandschoenen organiseert IVVO ook nog een actie voor compost in bulk! Van 1 april tot en met 15 mei loopt de compostactie '2 halen = 1 betalen'. (Enkel geldig voor compost in bulk, niet voor zakken topdressing van 40 liter!)

Kostprijs (met bankkaart te betalen):
• 1 euro per zak, zakken zelf meebrengen, scheppen en transporteren;
• 7 euro per aanhangwagen, enkele as;
• 14 euro per aanhangwagen, dubbele as.
De actie is niet geldig voor hoeveelheden die groter zijn dan het volume van een particuliere aanhangwagen met dubbele as.  

Topdressing

Naast gewone Vlaco compost die geproduceerd wordt door de IVVO, is er ook topdressing als bodemverbeteraar beschikbaar (extra fijn afgezeefde compost). Deze is te koop in handige zakken van 40 liter aan 3,50 euro per zak of 3 zakken voor 10 euro. Op 25 vierkante meter gebruik je 1 zak van deze topdressing.

Waar kan je hiervoor terecht?

Op de website van de IVVO kan je terugvinden waar compost te verkrijgen is, ook de openingsuren kun je daar terugvinden. Surf naar www.ivvo.be/compost

Meer info of bestellingen via info@ivvo.be of bel naar 057/214 160.