Bioscooptickets

Nieuw: vanaf heden ook betaalmogelijkheid in het klantenportaal ‘Mijn diftar’!

Snel en makkelijk raadplegen hoeveel afval je hebt aangeboden en wat de stand van je diftarrekening is? Het kan via ons nieuw klantenportaal. Dit zowel voor je restafval- en/of gft-containers aan huis, als voor je recyclageparkbezoeken.

De huis-aan-huis inzameling in container van gft-afval gebeurt op basis van het diftar principe (geDIFferentieerde Tarifering). Dit is ook het geval voor de gemeenten die werken met restafvalcontainers. Dit betekent dat je betaalt per kg en per type afval dat je aanbiedt: wie minder afval produceert, betaalt minder. Wil je weten hoeveel kilogram afval je aangeboden hebt in je container(s) of op het recyclagepark? Benieuwd hoeveel saldo er nog op je diftarrekening staat?

Raadpleeg ons digitaal klantenportaal: https://ivvo.mob-it.be

Beloning voor de gebruikers

We willen jullie niet alleen kennis laten maken met het klantenportaal en de betaalmogelijkheden in ons klantenportaal, we willen ook de mensen belonen die er gebruik van maken. Want op deze manier willen wij ons steentje bijdragen om de papierberg te verminderen en afval te voorkomen. Ben jij bereid ons klantenportaal te gebruiken? Dan willen we je bedanken voor je milieubijdrage met een geschenk.

Maak kans op bioscooptickets

De IVVO geeft bioscooptickets weg! Wij schenken 2 bioscooptickets aan de 250e inschrijver en elk veelvoud hiervan, die zich registreert op ons klantenportaal en intekent om de betalingsuitnodiging digitaal te ontvangen. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2020. Bioscooptickets zijn enkel geldig in Cinema Koksijde.