Afvalkalenders 2023

De afvalkalenders voor 2023 zijn de voorbije weken bij iedereen in de bus gevallen. In jouw afvalkalender vind je niet alleen de ophaaldagen voor het komende jaar, maar ook sorteertips en info over je recyclagepark.

Heb je sorteertwijfels? Raadpleeg dan zeker de laatste pagina’s van je afvalkalender want deze bevatten een schat aan sorteerinformatie.

Al deze info vind je bovendien ook in de Recycle! app.
 
Wat kan je met Recycle! app?

  • Je hebt meteen alle ophaaldata op je smartphone of tablet. De kalender geeft je per week of per maand het overzicht van alle ophalingen in je straat. 
  • Je mist geen enkele afvalophaling meer! Via de meldingen die je persoonlijk kan instellen weet je precies wanneer je je afval moet aanbieden want je krijgt de avond voordien of 's morgens vroeg een reminder op jouw smartphone. 
  • Het handige overzicht van de sorteerregels voor PMD, glas en papier-karton, ... helpt je bij wat wel en niet bij een afvalsoort mag.
  • Tot slot kan je ook alle recyclageparken, Bebat-inzamelpunten, glascontainers en Kringwinkels in je buurt raadplegen, inclusief hun openingsuren.

 
Download de app via de Google Playstore of de Appstore.
Recycle! is een initiatief van Fost Plus en Bebat. IVVO is niet verantwoordelijk voor problemen/misverstanden ten gevolge van eventuele technische gebreken in het systeem.