Compost

Compost? Dat is altijd een goed idee voor je tuin!
Het voorjaar is een ideaal moment om je tuin te verwennen met een extra vitaminekuur. Niet alleen je bodem en alles wat daarop groeit beleeft er profijt aan, ook het klimaat viert mee. Door duurzame Vlaco-compost te gebruiken, realiseer je immers een opmerkelijke voetafdrukvermindering. En jij geniet mee van een mooier gazon, prachtige bloemen en planten en een heerlijke eigen oogst! Tenslotte heeft compostgebruik ook heel wat in petto om je tuinbodem natuurlijk te wapenen tegen langere droogte- en hitteperiodes in de zomer. 

Vanaf vrijdag 1 april start de compostactie 2 halen = 1 betalen opnieuw, dit tot en met 15 mei!
Enkel geldig voor compost in bulk, niet voor zakken topdressing van 40 liter!

Kostprijs (met bankkaart te betalen):
• 1 euro per zak, zakken zelf meebrengen, scheppen en transporteren;
• 7 euro per aanhangwagen, enkele as;
• 14 euro per aanhangwagen, dubbele as.
De actie is niet geldig voor hoeveelheden die groter zijn dan het volume van een particuliere aanhangwagen met dubbele as.  

Topdressing
Naast gewone Vlaco compost die geproduceerd wordt door de IVVO, is er ook topdressing als bodemverbeteraar beschikbaar (extra fijn afgezeefde compost). Deze is te koop in handige zakken van 40 liter aan 3,50 euro per zak of 3 zakken voor 10 euro. Op 25 vierkante meter gebruik je 1 zak van deze topdressing.

Waar kan je hiervoor terecht?

Hier kan je terugvinden waar compost te verkrijgen is, ook de openingsuren kun je daar terugvinden.

Gratis tuinhandschoenen bij aankoop van Vlaco-compost
Bij aankoop van compost krijg je op het deelnemende recyclagepark tijdens de actieperiode gratis een paar tuinhandschoenen* cadeau. De actie geldt voor compost in zakken én compost in bulk, afhankelijk van het aanbod op het deelnemende recyclagepark. Check op voorhand in welke vorm Vlaco-compost op het recyclagepark in jouw buurt wordt aangeboden. 
*1 paar tuinhandschoenen per bezoeker, zolang de voorraad strekt.