Compost op gazon

COMPOSTACTIE 2 halen = 1 betalen

Tot eind november loopt de compostactie '2 halen = 1 betalen'.

Enkel geldig voor compost in bulk, niet voor zakken topdressing van 40 liter!

De IVVO maakt compost van alle gft-afval dat we bij jullie ophalen, deze compost wordt gebruikt als bodemverbeteraar voor bloemen, bomen, struiken, moestuinen,… 
Hierdoor houdt de bodem meer water vast. Vooral tijdens droge zomers komt dat de planten ten goede!

 

Waar kan je hiervoor terecht?

 

Op de recyclageparken van Nieuwkerke (Heuvelland/Mesen), Poperinge, Veurne en Vleteren. In Ieper kan je terecht voor zakken op het groenpark aan de Bargiestraat 8. Kom je met een aanhangwagen, meld je dan aan bij de IVVO composteringsinstallatie aan de Bargiestraat 6 te Ieper en dit van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur.

 

Voor de openingsuren van het recyclagepark/groenpark, surf je naar: www.ivvo.be/recyclageparken

 

Kostprijs

Ter plaatse met bankkaart te betalen:

• 1 euro per zak, zakken zelf meebrengen en zelf te scheppen;

• 7 euro per aanhangwagen, enkele as;

• 14 euro per aanhangwagen, dubbele as.

De actie is niet geldig voor hoeveelheden die groter zijn dan het volume van een particuliere aanhangwagen met dubbele as.  

 

Topdressing

 

Naast gewone Vlaco compost als bodemverbeteraar, biedt de IVVO ook topdressing aan. Topdressing is extra fijn afgezeefde compost. Deze topdressing is te koop in handige zakken van 40 liter aan 3,50 euro per zak of 3 zakken voor 10 euro. Op 25 vierkante meter gebruik je 1 zak van deze topdressing. Topdressing is te koop op de recyclageparken van Nieuwkerke (Heuvelland/Mesen), Ieper, Poperinge, Vleteren, Veurne en De Panne alsook op het groenpark en op de gft-composteringsinstallatie te Ieper.

 

Meer info of bestellingen via info@ivvo.be of bel naar 057/230 880.