Week van de afvalophaler

Tijdens de 'Week van de afvalophaler' willen we een 'bloemetje' gooien naar de afvalophalers en parkbeheerders van de recyclageparken voor hun werk.

Dagelijks worden zij geconfronteerd met onveilige situaties zowel in het verkeer als op het recyclagepark. Dit kan zijn een voertuig dat de ophalers de pas afsnijdt, bumperkleven, onophoudelijk getoeter of intimiderende gebaren. In zeldzame gevallen leidt dit tot fysieke confrontaties.

Via de 'Week van de afvalophaler' zetten we het werk van de ophalers en de medewerkers op de recyclageparken in een positief daglicht. Door hun werk raakt elk gezin op een efficiĆ«nte manier zijn afval kwijt. We roepen jou dan ook op om tijdens deze week de afvalophalers en parkbeheerders extra te bedanken voor hun werk.

Dit kan door bedankt-stickers te kleven op de afvalzak of -container. Deze kan je aanvragen via onderstaand invulformulier. Daarnaast kan je ook een bericht kwijt via onderstaand formulier. We zorgen er voor dat jouw bericht bij de desbetreffende ophaler of parkbeheerder terecht komt. Of vraag een postkaartje aan zodat je de parkbeheerders op het recyclagepark kan bedanken voor hun inzet!

Doen!

En vergeet jouw actie niet te delen op de facebook-pagina van IVVO of stuur een mail naar communicatie@ivvo.be.

* verplicht in te vullen